10 ideja za poklone koji će predstojeće praznike učiniti lepšim za vas i one koje volite

10 ideja za poklone koji će predstojeće praznike učiniti lepšim za vas i one koje volite

Bliži se 2023. i vreme je da razmislimo o poklonima koje možemo da kupimo za osobe koje najviše volimo i koje su nam važne.
Kao i mnogih godina do sada, i ove godine sam pripremio moje predloge šta možete kupiti. Nadam se da će lista biti od pomoći.
Trudio sam se da vrednost predloga ne prelazi 50EUR, i mislim da sam u tome i uspeo.
Ukoliko pratite moj blog siguran sam da znate da me najviše zanimaju stvari kao što je lični razvoj, zdravlje ali i tehnologija, tako da su svi pokloni vezane upravo za ove sfere života.
Želim Vam sve najbolje u 2023.

Lampa za čitanje pored kreveta


Ova Xiaomi lampa je veoma korisna ukoliko želite sebi ili nekome da obezbedite da može da ima dobro svetlo dok čita knjigu u krevetu. Postoji i aplikacija za iOS i Android tako da možete napraviti različita podešavanja vezano za boju i intenzitet svetla. Ja koristima 2 vrste svetla. Jednu kada čitam knjigu, a drugu kada želim da imam osvetljenje dok boravim u sobi i na primer gledam nešto na televizoru ili radim na laptopu-u.

Konzola za igranje (za one mojih godina)


Ukoliko ste sličnih godina kao ja, onda je sigurno jedan od prvih računara koje ste koristili Commodore 64. Ova konzola je licencirana replika ovog računara koja u sebi sadrži 64 igrice i naravno retro džojestik. Mislim da ću celu sledeću nedelju posvetiti ovoj konzoli i dokazati mome sinu da nije bolji baš u svim igricama.

Bluetooth zvučnik


Kada povedete decu negde u prirodu, super stvar koju možete da im priuštite jeste da sa svojih telefona lako mogu da puštaju muziku. Ovaj bluetooth zvučnik je odličan jer pored kvalitetnog zvuka ima i razne lampice koje sve mogu učiniti još zabavnijim. Naravno, možete ga koristiti i u stanu ili kancelariji (verovatno bez lampica). Jednostavno se povezuje sa vašim iOS ili Android uređajem preko aplikacije.

Trimer za održavanje urednosti


Svakodnevno održavanje higijene i urednosti muškarca danas verovatno nije moguće ukoliko ne poseduje neku vrstu trimera. Ovo posebno važi za one muškarce koji nose bradu. Ovaj trimer je odlično rešenje, pre svega jer je jednostavan za upotrebu a omogućava brijanje u različitim situacijama.

Fitness narukvica


Danas postoji veliki broj aplikacija na mobilnim telefonima koje vam mogu dati informacije o tome koliko ste prešli koraka tokom dana ili sagoreli karolija. Međutim, da biste to videli treba da otvorite aplikacije što najčešće nećete uraditi jer se nećete setiti. Ukoliko želite da nekome ove informacije budu uvek dostupne možete mu kupiti ovu fitness narukvicu. Jednostavno je možete povezati sa aplikacijom za fitness vašeg iOS ili Andorid uređaja.

Posuda za topljenje čokolade


Ovo je jedan od onih proizvoda za koje niste znali da su vam potrebni dok ih ne vidite. Ukoliko želite da omogućite prijateljima da uživaju u pecivima koja mogu umakati u rastopljenu čokoladu, obezbedite im ovu posudu. S obzirom da vremena nikada nema dovoljno, najčešće ovu posudu koristima tako šta rastopim čokoladu a u ostale pregrade postavim plazmu. Verovatno ni vama neće trebati više od toga.

Flaša za filtraciju vode


Danas mnogi ljudi nose sa sobom flašu za vodu kako bi moglo tokom dana da unesu dovoljne količine u organizam. Ova flaša omogućava da se sipa voda sa česme koja se onda u samoj flaši filtrira i postaje značajno kvalitetnija. Može da se opere u mašini za pranje (osim poklopca koji se pere ručno).

Bokal za filtriranje vode


Ovaj bokal omogućava da filtrirate veću količinu vode i može se koristiti u kancelariji ili kod kuće. Posebno je koristan u kancelarijama gde ima više zaposlenih gde onda svi mogu piti filtriranu vodu, ali i koristiti takvu vodu za kuvanje kafe ili čaja. Ne zauzima previše prostora i održavanje je jednostavno.

Knjiga koja motiviše


Pre nedelju dana sam učestvovao na promociji knjige Lazara Vukovića Ostvari to. Ovaj knjiga je super poklon ukoliko želite nekogha da ohrabrite da uđe u preduzetničke poduhvate. Napisana je jednostavnim jezikom. Dok sam čitao knjigu imao sam utisak kao da sam seo sa Lazarom na kafu da popričamo o tome kako se poslovne ideje mogu realizovati.

Šolja za kafu i čaj


Znate verovatno koliko volim kafu. Zbog toga su šolje koje koristim najčešće veće od uobičajenih i pre svega su namenjene za pijenje čaja. Ova šolja je upravo takva. Težina šolje je idealna, a što je najvažnije lako se pere u mašini za pranje sudova.

Ažurirano: 25.12.2022


© Copyright 2024. All Right Reserved. by InfoBit

na vrh