Angažujte me

Angažujte me

Angažujte me

Zahvaljujem što razmatrate da me angažujete. Zaista sam počastvovan.

Šta se nalazi na ovoj stranici

Na ovoj stranici možete pogledati koje vrste obuka mogu da vam ponudim, te šta te obuke sadrže.

Ukoliko želite da proverite moju dostupnost u određenim terminima koje vas zanimaju, to možete uraditi tako što ćete kliknuti ovde.

Šta možete očekivati od mene

1) Brzi odgovor na vaš upit telefonom ili mailom

2) Telefonski poziv sa nekim od članova vašeg tima kako bi razumeo vaša očekivanja

3) Profesionalno pripremljena i izvedena obuka fokusirana na vaše željene ishode

4) Stranica opremljena resursima koja će biti dostupna svim učesnicima obuke

5) Komunikacija sa članovima vašeg tima nakon obuke kako bi bili sigurni da smo ispunili vaša očekivanja

Malo o meni

Održao sam više od 100 obuka za poslednjih 10 godina.

Redovno pišem blog na kome možete pročitati savete za produktivnost, lični razvoj kao i primenu informacionih tehnologija na poslu i u svakodnevnom životu. Ovaj blog prenosi portal Vijesti, a moji tekstovi su se pojavljivali između ostalih i na portalima blic.rs, bankar.me i roditelji.me.

Najveći deo moje karijere sam se bavio prodajom, a pored redovnog posla radio sam i kao konsultant prodaje, gde sam 3 godine radion za CKB banku, a 2 godine za lanac knjižara Gradska knjižara.

Oženjen sam Minom i imam dvoje decu, Milicu i Relju. Živim u Podgorici. U slobodno vreme najviše uživam u odlasku u bioskop.

Najtraženije obuke

Najčešće držim obuke vezano za prodaju, produktivnost, digitalni marketing te primenu Excel-a u poslovanju. Prilagodiću predavanje vašim potrebama kako bi obezbedili željene ishode.

 

U nastavku možete pronaći pregled obuka. Određene obuke se mogu držati u formi prezentacije koja traje 60 minuta, ili celodnevnog seminara a na vama je da izaberete odgovarajući format. Na kraju kratkog pregleda svake od obuka možete kliknuti na link saznajte više kako bi se detaljnije upoznali sa pojedinom obukom.

Izdvojene obuke