O meni

O meni

O meni

Održao sam više od 100 obuka vezano za prodaju, produktivnost kao i primenu MS Excel-a u poslovanju.

Obuke sam držao u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Neki od klijenata sa kojima sam sarađivao su: Uljarice Bačka (Novi Sad), Remming (Novi Sad), Rim grupa (Beograd), Okov (Podgorica), Alter Modus (Podgorica), Expo Commerce (Kotor), Advokatska kancelarija JMV (Podgorica), Cerovo (Bar).

Pored Inhouse obuka za kompanije, držim i otvorene obuke za stanovništvo. Dvodnevnoj obuci osnovnih i naprednih tehnika Excel-a je do sada prisustvovalo više od 2.000 ljudi u Beogradu, Novom Sadu, Podgorici i Banja Luci.

Redovno pišem blog zeljkopopovic.com na kome možete pročitati savete za produktivnost, lični razvoj kao i primenu informacionih tehnologija na poslu i u svakodnevnom životu. Ovaj blog prenosi portal Vijesti, a tekstovi su se pojavljivali između ostalih i na portalima blic.rs, bankar.me i roditelji.me.

Najveći deo karijere se bavim prodajom, a pored redovnog posla radio sam i kao konsultant prodaje, 3 godine za CKB banku, a 2 godine za lanac knjižara Gradska knjižara.

Oženjen sam Minom i ima dvoje decu, Milicu i Relju. Živim u Podgorici.

O čemu pišem

Na ovom blogu pišem o produktivnosti, ličnom razvoju, uticaju i primeni informacionih tehnologija u svakodnevnom životu. 

 

Kontakt

Možete me kontaktirati na mail zeljko@zeljkopopovic.com ili pratiti na Facebook-u, i LinkedIn-u.

Izdvojene obuke