Newsletter

Newsletter

Newsletter

Pred vama su nedeljne crtice, lista stvari koje koristim, istražujem, učim i koje vam preporučujem. Ovo mogu biti aplikacije, knjige, uređaji, tehnike, ...čokoladice i još ponešto

 

Dragi prijatelji,

Ukoliko želite da čujete još po nešto od mene, pozivam vas da se prijavite za moj nedeljni Newsletter koji će vam biti isporučen svake nedelje u 11:00 pre podne.
Ovaj Newsletter sam zamislio kao da smo izašli na kafu u nedelju pre podne, i da ste me pitali šta ima novo, te imam li neku preporuku vezano za sve stvari koje me zanimaju a koje mogu biti i vama interesantne.
Ovo mogu biti filmovi koje sam gledao, knjige koje čitam, aplikacije koje isprobavam ili koristim, muzika koju slušam ili stvari koje učim.
Pored prethodnog, u nedeljnim crticama možete saznati i moja kratka razmišljanja o nekim interesantnim stvarima koje su mi se dogodile tokom nedelje.
Nedeljne crtice su dostupne samo u formi e-mail-a i ovaj sadržaj ne objavljujem na blogu.
Povremeno u ovom Newsletter-u ću vam proslediti link sa bloga koji nije javno dostupan a kome imaju pristup samo čitaoci nedeljnih crtica gde će se naći zanimljiv sadržaj krerian u skladu sa preporukama i sugestijama koje mi šaljete.
Takođe, ukoliko pripremam neku novu obuku imaćete uvid u ranoj fazi i moći ćete da u neku ruku utičete na sadržaj ali i dobijete druge pogodnosti kada je nabavka obuke u pitanju.

Izdvojene obuke